Eficienta-Cost a unei spalatorii contactless

Spălatoria contactless este o afacere care se caracterizează printr-o rată relativ ridicată de întoarcere.
Timpul în care investiția noastră se va întoarce și începe să câștige depinde, cu toate acestea, în primul rând pe locație, vizualizare și tehnica de spălare și modul de a gestiona spalatoria.

Care sunt costurile de menținere a unei spălătorii?

Costurile de întreținere a spălătoriei pot fi împărțite în două grupe. Cele care apar în legătură cu spălarea vehiculelor (apă, electricitate, ape uzate, gaz sau combustibil, agenți chimici) și cele pe care le purtăm indiferent dacă spălătoria auto este utilizată sau nu (închirierea, impozitul pe proprietate, întreținerea curățenie, electricitate pentru iluminat și întreținerea de mașini în pregătire, decongelare de podele iarna, posibil leasing și cantități mici de apă).

Care este consumul de apă pe spălare?

Spălarea contactless consumă aproximativ 10l/min pe zi pentru un singur loc de muncă la spălarea mașinilor. În plus față de timpul de spălare, o anumită cantitate de apă este utilizată pentru procesele tehnologice, dar pe o scară de consum total costul acestei ape este neglijabil.

Care este costul introducerii unei spalatorii auto?

Suma totală este legată de localizarea și utilitățile zonei (utilități, întărirea siturilor, drumuri de acces).
În stadiul inițial, putem determina cât va costa spalatoria împreună cu acoperișul și podelele.
Desigur, costul depinde de numărul de posturi. Contactați-ne pentru a stabili un pret pentru o spălătorie auto.

Dimensiunea parcelei- Spălătorie auto cu container tehnic

Dimensiunea parcelei pentru construirea unui spațiu de spălare a containerelor variază în funcție de numărul planificat de posturi:

2 piste- 630 m2
3 piste- 765 m2
4 piste- 900 m2
5 piste- 1030 m2
6 piste- 1170 m2

Mai multe informații despre dezvoltarea zonei pentru spălătorie auto cu container tehnic pot fi găsite aici.

Dimensiunea parcelei- Spălătorie auto cu tehnologie modulară

Dimensiunea parcelei pentru construirea unui spatiu de spălare modulară variază în funcție de numărul planificat de posturi:

2 piste- 550 m2
3 piste- 680 m2
4 piste- 840 m2
5 piste- 970 m2
6 piste- 1110 m2

Mai multe informații despre dezvoltarea zonei pentru spălătorie auto cu tehnologie modulară pot fi găsite aici.

Care este perioada de garanție pentru o spălătorie auto?

Spălarea auto este supusă unei perioade de garanție de 24 de luni. În acest timp, spălătoria auto este supus service-ului nostru. Dacă investitorul dorește să facă acest lucru, spălarea auto poate fi, de asemenea, revizuită după perioada de garanție. Serviciul nostru funcționează de luni până vineri de la 8:00 – 16:00.

Inspecții tehnice ale spălătoriilor auto

Spălatoria auto este supusă inspecțiilor tehnice obligatorii. Pe baza lor se acordă o garanție. Acestea sunt plătite de către garantie la fiecare 3 luni.

Chimie pentru spalatorie auto

Este imposibil să spunem în mod clar cât de des trebuie să schimbați fluidele, deoarece depinde de consum, de cantitatea de spălare. Investitorul poate pune la dispoziție agenți de curățare la Idea Technik Sp. o.o. sau în altă companie, totuși, trebuie să țineți cont de angajamentul de a utiliza substanțe chimice aprobate de către Garant.

Training pentru proprietarul spălătoriei auto

Investitorul nu rămâne singur cu afacerea. În timpul recepției spălării auto, organizăm instruire în utilizarea, întreținerea și alte aspecte legate de funcționarea spălătoriilor auto.

Metode de finanțare

Alegerea metodei de finanțare pentru achiziționarea spălătoriei auto este foarte individuală, depinde, printre altele, de condiția financiară a investitorului și de specificitatea activității.
Cele mai populare metode de finanțare sunt: resursele proprii ale investitorilor, leasing, creditul, finanțarea Uniunii Europene. Sunt posibile și metode combinate, de exemplu: fonduri proprii și credite, sau credite și fonduri UE.

Conexiunile la spațiile de investiții

Zona în care este planificată investiția ar trebui să fie echipată cu o conexiune electrică, conexiune de apă de rețea, rețeaua de canalizare și conexiune reteaua de gaz.

Ce documente sunt necesare pentru a deschide spălării auto

Înainte de construirea și funcționarea propriei spălării auto , trebuie să treceți printr-o serie de formalități și proceduri. Acesta este un proces foarte similar cu cel care este în vigoare la construirea unei case. Ultimul și cel mai important document care trebuie obținut este autorizatia de construcție.

Pot plăti cu cardul la spălătoria auto?

Există mai multe modalități de a plăti cu cardul la spălătoria auto fără contact. Cele mai populare sunt două dintre ele. Prima optiune este schimbator cu sistemul PAYPASS, care, dupa autorizarea tranzactiei, emite chips-uri. Chips-uri sunt plătite în desktopuri în picioare în stațiile de spălare. A doua cale este terminalele de plată instalate în tablourile de bord. Prima solutie este mai ieftina pentru investitor datorita necesității de a plati un abonament pentru operatorul terminal numai pentru un singur dispozitiv. În al doilea caz, trebuie să plătim un abonament pentru fiecare pista.

Costul de leasing

Vă rugăm să rețineți că oferta de leasing este prezentată numai după verificarea stării financiare a Locatarul. Leasing de tehnologie de spălare mtAutomatic deja disponibile de la 108,99%, cu un depozit inițial de 30%, perioada de finanțare de 48 luni, răscumpărarea 25%.

Ce ar trebui să conțină planul de afaceri?

Planul de afaceri poate fi utilizat pentru a evalua rentabilitatea investiției de către Consiliul de administrație și organismele de finanțare. Planul de afaceri poate fi utilizat pentru a evalua rentabilitatea investiției de către Consiliul de administrație și organismele de finanțare.

Este posibil să se utilizeze apa dintr-o fântână profundă?

În absența apei de rețea, se permite utilizarea apei din fântână adâncă, dar este o soluție împovărătoare. Cu această soluție trebuie să examinăm apa din fântână și să ajustăm sistemele de tratare a apei.

Care sunt standardele de zgomot pentru o spalatorie?

Spălătoriile auto sunt scutite de obligația de a obține decizii de mediu, astfel încât investitorul nu este obligat să efectueze raportul de impact asupra mediului. Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de faptul că mașina de spălat generează zgomot, care, cu expunerea prelungită la om, poate fi perturbatoare. Atunci când alegeți o locație este bine să luati în considerare cartierul. Există unele cazuri cunoscute atunci când rezidenții locali au protestat si s-au prevazut sanctiuni după începerea spălătoriei auto. Din păcate, zgomotul este generat de apă de înaltă presiune din duza de lance și nu este posibil să se limiteze nivelul său fără a reduce presiunea.

Ce se întâmplă dacă nu există nici o rețea de canalizare pe parcelă?

Dacă nu există o rețea de canalizare în zonă există posibilitatea de drenare a apelor uzate în rezervorul de scurgere și după umplerea exportului cu o companie specializată în instalația de tratare locală. O soluție perturbatoare și atunci când se utilizează o companie de servicii externe, în cele mai multe cazuri mai scumpe.

Care este codul CAEN adecvat pentru spălarea auto?

Codul CAEN cel mai potrivit pentru conducerea unei spălătorii auto este 4520. Acest cod include conducerea unei spălătorii auto și alte activități legate de industria automobilelor.

Ce se întâmplă dacă nu există nici o instalație de gaz pe parcelă?

În absența unei instalații de gaz, folosim un cazan alimentat de ulei de combustibil. Uleiul de combustibil este o soluție mai costisitoare pentru funcționare. O alternativă la ulei poate fi un rezervor de gaz lichid. Soluția necesită un design suplimentar pentru rezervor și terenul pe care este montat rezervorul. Este necesar să se ia în considerare zona de pericol de explozie, adică zona pe care este montat rezervorul trebuie să fie plasate la distanțae corespunzătoare de case.

Vă vom ajuta să vă
realizați afacerea

Trimiteți ancheta dvs
mtAutomaticmtAutomatic

Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Utilizarea în continuare a site-ului înseamnă că sunteți de acord cu utilizarea lor.