Care este perioada de garanție pentru o spălătorie auto?

Spălarea auto este supusă unei perioade de garanție de 24 de luni. În acest timp, spălătoria auto este supus service-ului nostru. Dacă investitorul dorește să facă acest lucru, spălarea auto poate fi, de asemenea, revizuită după perioada de garanție. Serviciul nostru funcționează de luni până vineri de la 8:00 – 16:00.

Inspecții tehnice ale spălătoriilor auto

Spălatoria auto este supusă inspecțiilor tehnice obligatorii. Pe baza lor se acordă o garanție. Acestea sunt plătite de către garantie la fiecare 3 luni.

Chimie pentru spalatorie auto

Este imposibil să spunem în mod clar cât de des trebuie să schimbați fluidele, deoarece depinde de consum, de cantitatea de spălare. Investitorul poate pune la dispoziție agenți de curățare la Idea Technik Sp. o.o. sau în altă companie, totuși, trebuie să țineți cont de angajamentul de a utiliza substanțe chimice aprobate de către Garant.

Training pentru proprietarul spălătoriei auto

Investitorul nu rămâne singur cu afacerea. În timpul recepției spălării auto, organizăm instruire în utilizarea, întreținerea și alte aspecte legate de funcționarea spălătoriilor auto.

Vă vom ajuta să vă
realizați afacerea

Trimiteți ancheta dvs
mtAutomaticmtAutomatic

Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Utilizarea în continuare a site-ului înseamnă că sunteți de acord cu utilizarea lor.