Eficienta-Cost a unei spalatorii contactless

Spălatoria contactless este o afacere care se caracterizează printr-o rată relativ ridicată de întoarcere.
Timpul în care investiția noastră se va întoarce și începe să câștige depinde, cu toate acestea, în primul rând pe locație, vizualizare și tehnica de spălare și modul de a gestiona spalatoria.

Care sunt costurile de menținere a unei spălătorii?

Costurile de întreținere a spălătoriei pot fi împărțite în două grupe. Cele care apar în legătură cu spălarea vehiculelor (apă, electricitate, ape uzate, gaz sau combustibil, agenți chimici) și cele pe care le purtăm indiferent dacă spălătoria auto este utilizată sau nu (închirierea, impozitul pe proprietate, întreținerea curățenie, electricitate pentru iluminat și întreținerea de mașini în pregătire, decongelare de podele iarna, posibil leasing și cantități mici de apă).

Care este consumul de apă pe spălare?

Spălarea contactless consumă aproximativ 10l/min pe zi pentru un singur loc de muncă la spălarea mașinilor. În plus față de timpul de spălare, o anumită cantitate de apă este utilizată pentru procesele tehnologice, dar pe o scară de consum total costul acestei ape este neglijabil.

Care este costul introducerii unei spalatorii auto?

Suma totală este legată de localizarea și utilitățile zonei (utilități, întărirea siturilor, drumuri de acces).
În stadiul inițial, putem determina cât va costa spalatoria împreună cu acoperișul și podelele.
Desigur, costul depinde de numărul de posturi. Contactați-ne pentru a stabili un pret pentru o spălătorie auto.

Vă vom ajuta să vă
realizați afacerea

Trimiteți ancheta dvs
mtAutomaticmtAutomatic

Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Utilizarea în continuare a site-ului înseamnă că sunteți de acord cu utilizarea lor.