Pot plăti cu cardul la spălătoria auto?

Există mai multe modalități de a plăti cu cardul la spălătoria auto fără contact. Cele mai populare sunt două dintre ele. Prima optiune este schimbator cu sistemul PAYPASS, care, dupa autorizarea tranzactiei, emite chips-uri. Chips-uri sunt plătite în desktopuri în picioare în stațiile de spălare. A doua cale este terminalele de plată instalate în tablourile de bord. Prima solutie este mai ieftina pentru investitor datorita necesității de a plati un abonament pentru operatorul terminal numai pentru un singur dispozitiv. În al doilea caz, trebuie să plătim un abonament pentru fiecare pista.

Care sunt standardele de zgomot pentru o spalatorie?

Spălătoriile auto sunt scutite de obligația de a obține decizii de mediu, astfel încât investitorul nu este obligat să efectueze raportul de impact asupra mediului. Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de faptul că mașina de spălat generează zgomot, care, cu expunerea prelungită la om, poate fi perturbatoare. Atunci când alegeți o locație este bine să luati în considerare cartierul. Există unele cazuri cunoscute atunci când rezidenții locali au protestat si s-au prevazut sanctiuni după începerea spălătoriei auto. Din păcate, zgomotul este generat de apă de înaltă presiune din duza de lance și nu este posibil să se limiteze nivelul său fără a reduce presiunea.

Vă vom ajuta să vă
realizați afacerea

Trimiteți ancheta dvs
mtAutomaticmtAutomatic

Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Utilizarea în continuare a site-ului înseamnă că sunteți de acord cu utilizarea lor.