Conexiunile la spațiile de investiții

Zona în care este planificată investiția ar trebui să fie echipată cu o conexiune electrică, conexiune de apă de rețea, rețeaua de canalizare și conexiune reteaua de gaz.

Este posibil să se utilizeze apa dintr-o fântână profundă?

În absența apei de rețea, se permite utilizarea apei din fântână adâncă, dar este o soluție împovărătoare. Cu această soluție trebuie să examinăm apa din fântână și să ajustăm sistemele de tratare a apei.

Ce se întâmplă dacă nu există nici o rețea de canalizare pe parcelă?

Dacă nu există o rețea de canalizare în zonă există posibilitatea de drenare a apelor uzate în rezervorul de scurgere și după umplerea exportului cu o companie specializată în instalația de tratare locală. O soluție perturbatoare și atunci când se utilizează o companie de servicii externe, în cele mai multe cazuri mai scumpe.

Ce se întâmplă dacă nu există nici o instalație de gaz pe parcelă?

În absența unei instalații de gaz, folosim un cazan alimentat de ulei de combustibil. Uleiul de combustibil este o soluție mai costisitoare pentru funcționare. O alternativă la ulei poate fi un rezervor de gaz lichid. Soluția necesită un design suplimentar pentru rezervor și terenul pe care este montat rezervorul. Este necesar să se ia în considerare zona de pericol de explozie, adică zona pe care este montat rezervorul trebuie să fie plasate la distanțae corespunzătoare de case.

Vă vom ajuta să vă
realizați afacerea

Trimiteți ancheta dvs
mtAutomaticmtAutomatic

Acest site foloseste cookie-uri pentru a oferi servicii la cel mai înalt nivel. Utilizarea în continuare a site-ului înseamnă că sunteți de acord cu utilizarea lor.